Naše usluge


Trudimo se ponuditi našim klijentima kompletan spektar usluge koji će pospješiti njihovo digitalno poslovanje

Web Rješenja

Izrada Stranica

Nudimo izradu prezentacijskih stranica i internet trgovina. Posebnu brigu vodimo o kvaliteti i optimizaciji.

Pročitaj više

Izrada aplikacija

Izrađujemo web aplikacije koje su multiplatformske i kvalitetno optimizirane.

Pročitaj više

Održavanje

Trebate pomoć oko ispravljanja grešaka na stranici? Želite da Vam se stranica učitava brže? Treba Vam pomoć oko izmjene sadržaja na stranici? Tu smo za Vas!

Pročitaj više

Internet Marketing

Internet oglašavanje

Oglašavanje na internetu u današnje vrijeme postalo je jedan od najbitnijih segmenata marketinškog djelovanja. Bolja ciljanost, jasni troškovi i lako mjerljivi rezultati, čine ovaj tip marketinga odličnim odabirom za vaše poslovanje.

Pročitaj više

SEO Analiza

Napredne analize koristeći dosadašnje stečeno iskustvo Vam daju bolji uvod u buduće korake po pitanju SEO-a.

Pročitaj više

SEO optimizacija

Bolja vidljivost na internet tražilicama se dobiva samo kvalitetnom optimizacijom. On-Site i Off-site optimizacija je naša specijalnost.

Pročitaj više

Upravljanje Informatičkim Sustavima

Arhitektura i Instalacija Mreža

Kvalitetno planiranje i upravljanje mrežama kao i kvalitetna konfiguracija istih, omogućuje brže i efikasnije vođenje poslova. Nudimo usluge Planiranje, arhitekture i instalacije internet mreža.

Pročitaj više

DevOps

Bilo da trebate savjetovanja vezano za automatizaciju vašeg razvojnog okruženja, bilo da trebate postavljanje i skaliranje ili pak postavljanje automatskog deploya vašeg proizvoda.

Pročitaj više

Cloud

Želite postaviti vašu stranicu na prikladnu infrastrukturu? Trebate pomoć oko postavljanja cloud infrastrukture koja će odgovarati baš vašim potrebama? Uz našu uslugu savjetovanja, postavljanja i održavanja vaše infrastrukture u cloudu, možete spavati mirno.

Pročitaj više

IT Savjetovanje i Edukacije

IT Savjetovanje

Trebate pomoć oko odabira tehnologije? Zanimaju vas koji su posljednji trenovi u sferi IT? Trebate više informacija oko tehnologije kako bi donijeli pravilnu poslovnu odluku? Možemo Vam pomoći da se osjećate sigurnije kod donošenja odluka koje uključuju tehnologiju

Pročitaj više

Upravljanje i Planiranje

Dugogodišnjim iskustvom upravljanjem projekata unutar startupova kao i unutar vlastite tvrtke možemo Vam pridonijeti boljoj organizaciji posla prilagođeno baš vašoj potrebi.

Pročitaj više

IT Edukacije

Želite samostalno raditi SEO optimizaciju, a ne znate kako? Zanima vas nešto više kako se zaštiti na internetu? Na to i mnoga druga pitanja vas možemo educirati i prenijeti naša znanja i iskustva vama.

Pročitaj više

Zainteresirani za suradnju? Kontaktirajte nas.