IT Savjetovanje i Edukacija


Naše iskustvo i znanje vrlo rado želimo podijeliti i s vama. Imamo iskustvo sa mnogim tehnologijama, vodili projekte različitih veličina i kompleksnosti, uvjereni smo da možemo ubrzati vaše odluke, projekte i primjenu novih tehnologija.

IT Savjetovanje

IT savjetovanje je set usluga koji nudimo da olakšamo donošenje odluka tvrtkama koje tek žele neke tehnologije primijeniti, ili pak tehnološkim tvrtkama koje žele čuti mišljenja i iskustva više različitih programera vezano za tehnologije i poslovno odlučivanja po pitanju istog.

time

Estimacije

Tražili ste neku tvrtku da vam napravi internet stranicu ili aplikaciju, ali niste sigurni u kvalitetu estimacije? Želite estimirati trajanje projekata za klijenta, a do sad sa nekim tehnologijama niste imali dovoljno iskustva? U oba slučaja možemo pomoći svojim iskustvom da točnije dođete do estimacije vrijednosti projekta.

Tehnologije

Živimo u doba gdje imamo u izobilju različitih Frameworka i tehnologija uz pomoć kojih možemo raditi naše stranice i web aplikacije. Svojim iskustvom vam možemo dati savjet vezano za koju od tehnologija se odlučiti, a da udovoljava kriterijima koji su Vam bitni.

Zainteresirani za suradnju? Kontaktirajte nas.

Upravljanje i planiranje projektima

Ako nemate iskustva ili pak vam je tvrtka zatrpana poslom, vjerojatno trebate nekoga tko će Vam planirati ili pak upravljati projektom. Nalaženje osobe koja ima dovoljno iskustva, znanja te kvalitetnu komunikaciju je vremenski i tehnički zahtjevno uz ionako vjerojatno gužvu koju već imate. Iz tog razloga mi smo ti koji Vam možemo pomoći.

time

Planiranje projekta

Unutar faze planiranja projekta možemo pomoći na nekoliko načina. Prvi način je da vam asistiramo u detekciji i pronalasku stvari koje se inače znaju potkrasti i izuzet iz samog planiranja rada, što može značajno smanjiti troškove same izrade ili ih bolje prikazati. Drugi način je detektirati loše organizirane planove od strane onih koji su vam dostavili, te na taj način vam dati drugu sliku i mišljenje vezano za tuđe prijedloge. U oba slučaja ovakav pristup radu može dodatno osigurati izvođenje projekta na vrijeme, te samim time bolje planiranje drugih aspekata koji idu nakon puštanja proizvoda online.

Vođenje projekata

Kvalitetno voditi projekt i misliti na svaki detalj i voditi brigu da se sve izvršava na vrijeme je vrlo teško i vremenski zahtjevno. Uz sve to treba i na vrijeme detektirati izazove koji se mogu događati tijekom izvođenja projekta. Dodatan izazov kod dužih projekta predstavlja i motivacija ljudi. Za sve to uz samo vrijeme, potrebno je i iskustvo. Imamo dugogodišnje iskustvo u pomaganju drugima da im se projekti dovrše i izvrše uz maksimalno zadovoljstvo klijenta. S vama dogovaramo zadane ciljeve, vi nas spajate sa timom koji vam radi proizvod a na nama je dalje da ga vodimo ka njegovom završetku i o svemu tome detaljno obavještavamo.

Zainteresirani za suradnju? Kontaktirajte nas.

IT Edukacije

Stjecanjem novih znanja i primjenom novih tehnologija činimo naše društvo naprednijim i tržišno konkurentnim. Mi vam možemo pomoći u stjecanju novih znanja, primijeni novih tehnoloških trendova u poslovanju. Imamo iskustvo u radu sa mnogim lokalnim i inozemnim klijentima upravo prateći potrebe i trendove tržišta na kojima se natječu. Edukacijom ostanite u korak s vremenom i olakšajte si poslovanje.

time

Individualno educiranje

Individualne edukacije se primjenjuju na mnoge aspekte tehnologije i tehnologiji u poslovanju. Od marketinga, pa sve do organizacijskih alata (email, CRM, CMS, itd). Educiramo vas koristiti različite alate kojima upravljate svojim stranicama, pa sve do oglašavanja na internetu i SEO-a.

Grupne edukacije

Grupne edukacije su više namijenjene prenošenju znanja vezanog za marketing na internetu. Pratimo i prenosimo vam zadnje trendove u oglašavanju, te prezentaciji vašeg branda ciljanoj publici.

Zainteresirani za suradnju? Kontaktirajte nas.