O nama


Posvećenost našem klijentu, osobni pristup, profesionalnost i kvaliteta je ono što nas odlikuje. Ovom stranicom želimo vam približiti naša uvjerenja i naš pristup poslu.

PAVELJAME IT je projekt koji traje već 10 godina. Naš mali tim vrši IT usluge na visokoj profesionalnoj i etičkoj razini. Uz naš tim, povezani smo i s mnogim drugim vršiteljima usluga na visokoj razini. Kvalitetna organizacija, visoka radna etika, te kvalitetna komunikacija su naš zaštitni znak

Usluge izrade internet stranica, SEO optimizacija i vođenjem projekata te planiranjem istih su naša specijalnost. S vremenom specijalizirali smo se i za upravljanje internet mrežama, te poslužiteljima.

Radimo za mnoge renomirane tvrtke na području Hrvatske, Europe i SAD-a. Našim jedinstvenim pristupom i načinom vođenja projekata, održavamo profesionalan i kvalitetan odnos na obostrano zadovoljstvo. Svakom klijentu se trudimo ponuditi sve što njegovom poslovanju na internetu treba.

Naša zaštitna životinja je ljama, ali volimo i alpake. Ljubav prema ljamama datira još iz 2015. godine, koja je došla sasvim iznenada unutar njihovog prirodnog habitata. Ime ovog projekta je nastalo u kombinaciji domene (pavelja.me), ljame, te prezimena inicijalnog pokretača ovog projekta (Pavelja).

A lazy image

Misija

Naša misija je pružiti klijentu kompletnu uslugu na jednom mjestu, uz našu maksimalnu podršku i orijentiranost ka povećanju rasta poslovanja putem proizvoda koje isporučimo.


Vizija

Želimo našim klijentima uz pomoć jednog klika omogućiti uvid u projekcije isplativosti njihove investicije, te na jednostavan način omogućiti automatsko predlaganje rješenja za maksimalno povećanje iste.


Kako radimo?

Svi oni koji rade unutar projekta PAVELJAME, njeguju visok stupanj radne etike. Internim aktima vodimo brigu da pokrijemo svaki bitan dio poslovanja. Takvim aktima pokrivamo zaštitu podataka, sigurnosne kopije, pravila prilikom kreiranja koda, te izvještavanje i komuniciranje s klijentima. Uz sve to imamo spremna planove u slučaju negativnih posljedica koje se mogu dogoditi prilikom rada unutar ovako dinamičkog okruženja.

U slučaju ako imate dodatna pitanja vezano za procese našeg rada i način na koji odrađujemo projekte, slobodno nas kontaktirajte