O nama


Posvećenost našem klijentu, osobni pristup, profesionalnost i kvaliteta je ono što nas odlikuje. Ovom stranicom želimo vam približiti naša uvjerenja i naš pristup poslu.

PAVELJAME IT je projekt koji traje već 10 godina. Naš mali tim vrši IT usluge na visokoj profesionalnoj i etičkoj razini. Uz naš tim, povezani smo i s mnogim drugim vršiteljima usluga na visokoj razini. Kvalitetna organizacija, visoka radna etika, te kvalitetna komunikacija su naš zaštitni znak

Usluge izrade internet stranica, SEO optimizacija i vođenjem projekata te planiranjem istih su naša specijalnost. S vremenom specijalizirali smo se i za upravljanje internet mrežama, te poslužiteljima.

Radimo za mnoge renomirane tvrtke na području Hrvatske, Europe i SAD-a. Našim jedinstvenim pristupom i načinom vođenja projekata, održavamo profesionalan i kvalitetan odnos na obostrano zadovoljstvo. Svakom klijentu se trudimo ponuditi sve što njegovom poslovanju na internetu treba.

Naša zaštitna životinja je ljama, ali volimo i alpake. Ljubav prema ljamama datira još iz 2015. godine, koja je došla sasvim iznenada unutar njihovog prirodnog habitata. Ime ovog projekta je nastalo u kombinaciji domene (pavelja.me), ljame, te prezimena inicijalnog pokretača ovog projekta (Pavelja).

A lazy image

Misija

Naša misija je pružiti klijentu kompletnu uslugu na jednom mjestu, uz našu maksimalnu podršku i orijentiranost ka povećanju rasta poslovanja putem proizvoda koje isporučimo.


Vizija

Zamišljamo budućnost u kojoj poslovanje nije samo o brojkama, već o ljudima. Naš cilj je stvarati rješenja koja utječu na živote svakodnevnih pojedinaca, donoseći stvarnu razliku. Spajajući tehnologiju s osobnim pristupom, težimo poticati promjene koje odjekuju na osobnoj razini, obogaćujući živote i zajednice, a pogotovo omogučiti edukaciju djeci koja si to ne mogu priušititi. .


Kako radimo?

U PAVELJAME nije samo stvar u obavljanju posla; radimo s iskrenošću i predanošću. Svaki član našeg tima vođen je čvrstim moralnim načelima, a postavili smo jasne smjernice kako bismo uvijek bili na vrhuncu. Bilo da je riječ o čuvanju podataka, osiguravanju pouzdanih backupa ili o transparentnoj komunikaciji s klijentima, sve je pažljivo osmišljeno. U ovom dinamičnom digitalnom svijetu, uvijek smo spremni suočiti se s izazovima.

Želite li saznati više o našem načinu rada ili kako pristupamo projektima s više ljudske strane? Slobodno nas kontaktirajte.