Izjava o privatnosti


Posljednje ažuriranje: 24.02.2019

PAVELJAME - informatičke usluge ("mi", "mi" ili "naše") djeluje na https://pavelja.me ("Site"). Ova stranica vas obavještava o našim pravilima koja se odnose na prikupljanje, korištenje i otkrivanje osobnih podataka koje primamo od korisnika web-mjesta.

Vaše osobne podatke koristimo samo za pružanje i poboljšanje web-mjesta. Koristeći Stranicu, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima.

Prikupljanje i korištenje informacija

Dok koristimo našu Stranicu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene osobne podatke koji vas mogu koristiti za kontaktiranje ili identificiranje. Podaci koji omogućuju osobnu identifikaciju mogu uključivati, ali nisu ograničeni na vaše ime ("Osobni podaci").

Podaci dnevnika

Kao i mnogi operatori web-lokacije, prikupljamo podatke koje vaš preglednik šalje kad posjetite našu web-lokaciju ("podaci o dnevniku").

Podaci iz zapisnika mogu sadržavati informacije kao što su adresa internetskog protokola računala ("IP"), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše web-lokacije koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo statistika.

Osim toga, možemo koristiti usluge trećih strana kao što je Google Analytics koje prikupljaju, nadziru i analiziraju ovo ...

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web-mjesta i pohranjuju se na tvrdi disk računala.

Kao i mnoge druge web lokacije, za prikupljanje informacija koristimo "kolačiće". Možete uputiti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše web-lokacije.

Sigurnosti

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Izmjene ovih pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti su na snazi ​​od 24.2.2019. I ostat će na snazi ​​osim u slučaju bilo kakvih promjena u njezinim odredbama u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promijenimo Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku i povremeno je potrebno provjeriti ovu Politiku privatnosti. Vaše daljnje korištenje Usluga nakon što objavimo bilo kakve izmjene u Pravilima o privatnosti na ovoj stranici će predstavljati vaše priznanje izmjena i vaš pristanak da se pridržavate i budete vezani za izmijenjena pravila o privatnosti.

Ako napravimo bilo kakve bitne izmjene u ovim Pravilima o privatnosti, obavijestit ćemo vas ili putem adrese e-pošte koju ste nam dostavili ili stavljanjem istaknute obavijesti na našu web-lokaciju.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti,